Resultaat 1–24 van de 117 resultaten wordt getoond

LivePicture GO Wit

109,95
Een levend schilderij? Ja, zeker! Met onze LivePicture GO Wit, een schilderij gevuld met échte planten, creëer je eenvoudig een groene leef-, leer- of werkomgeving. Perfect om je interieur dat beetje extra te geven. Groene vingers zijn niet nodig, de leegmelder geeft aan wanneer je het waterreservoir bij mag bijvullen. De watervoorraad is voldoende om de planten ongeveer 4 tot 6 weken van water te voorzien. De juiste hoeveelheid water wordt geregeld door de campilaire werking van de plantcasette. Wel zo handig. 
Afmeting: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm (b x h x d)

Eenvoudig groen

De LivePicture GO Wit is volledig naar jouw voorkeur en stijl aan te passen en is geschikt voor veel verschillende plantsoorten. Van groene krulvarens, graslelies en klimplanten tot bonte kleuren als geraniums, lepelplanten en purperklokjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vul de sleuven van de uitneembare plantcassette met de planten naar keuze, monteer het levende schilderij snel en makkelijk met de twee bijgeleverde schoenen en installatie sjabloon en geniet van het resultaat.  De LivePicture GO wordt geleverd exclusief planten

LivePicture GO Bamboe Naturel

119,95
Een levend schilderij? Ja, zeker! Met onze LivePicture GO Bamboe Naturel, een schilderij gevuld met échte planten, creëer je eenvoudig een groene leef-, leer- of werkomgeving. Perfect om je interieur dat beetje extra te geven. Groene vingers zijn niet nodig, de leegmelder geeft aan wanneer je het waterreservoir bij mag bijvullen. De watervoorraad is voldoende om de planten ongeveer 4 tot 6 weken van water te voorzien. De juiste hoeveelheid water wordt geregeld door de campilaire werking van de plantcasette. Wel zo handig.  Afmeting: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm (b x h x d)

Eenvoudig groen

De LivePicture GO Bamboe Naturel is volledig naar jouw voorkeur en stijl aan te passen en is geschikt voor veel verschillende plantsoorten. Van groene krulvarens, graslelies en klimplanten tot bonte kleuren als geraniums, lepelplanten en purperklokjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vul de sleuven van de uitneembare plantcassette met de planten naar keuze, monteer het levende schilderij snel en makkelijk met de twee bijgeleverde schoenen en installatie sjabloon en geniet van het resultaat.  De LivePicture GO wordt geleverd exclusief planten

LivePicture GO Bamboe Zwart

119,95
Een levend schilderij? Ja, zeker! Met onze LivePicture GO Bamboe Zwart, een schilderij gevuld met échte planten, creëer je eenvoudig een groene leef-, leer- of werkomgeving. Perfect om je interieur dat beetje extra te geven. Groene vingers zijn niet nodig, de leegmelder geeft aan wanneer je het waterreservoir bij mag bijvullen. De watervoorraad is voldoende om de planten ongeveer 4 tot 6 weken van water te voorzien. De juiste hoeveelheid water wordt geregeld door de campilaire werking van de plantcasette. Wel zo handig. 
Afmeting: 51,6 x 51,6 x 11,2 cm (b x h x d)

Eenvoudig groen

De LivePicture GO Bamboe Zwart is volledig naar jouw voorkeur en stijl aan te passen en is geschikt voor veel verschillende plantsoorten. Van groene krulvarens, graslelies en klimplanten tot bonte kleuren als geraniums, lepelplanten en purperklokjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Vul de sleuven van de uitneembare plantcassette met de planten naar keuze, monteer het levende schilderij snel en makkelijk met de twee bijgeleverde schoenen en installatie sjabloon en geniet van het resultaat.  De LivePicture GO wordt geleverd exclusief planten

Kartonnen Rendierhoofd

54,00
Altijd al een trofee aan de muur willen hebben? Met dit kartonnen rendier is dat zo gepiept! Leuk voor thuis of in je bedrijfspand op te hangen. Een echte blikvanger! Wil je dit decoratiestuk meer eigen maken? Dit product is geschikt om op te verven. Leuk voor de feestdagen, je hoeft alleen de neus rood te verven ;) Afmeting: 37 x 60 x 46 (l x b x h) Levering Dit product wordt als bouwpakket geleverd en is heel gemakkelijk in elkaar te zetten.

Kartonnen Krukje

49,00
Dit kartonnen krukje is een ideale toevoegen aan je interieur. Ondanks dat het product erg licht is, kan het zeker tegen een stootje. Het stijlvolle rasterdesign geeft een mooie neutrale look. Dit zorgt ervoor dat het in vrijwel ieder interieur een mooi plekje kan krijgen. Je kunt de kruk ook gebruiken als bijzettafeltje. Levering Dit product wordt standaard als bouwpakket geleverd. De kruk is snel en eenvoudig in elkaar te zetten.

Bamboe Spiegel

69,99
Geef je gang of woonkamer een mooie toevoeging met deze prachtige bamboe spiegel. Er zit een plankje bij waar je bijvoorbeeld je sleutels of portemonnee op kwijt kunt. Erg handig!  

LivePicture L Zilvergrijs

1.014,95
Weg met die kleurloze, kale ruimtes! Onze LivePicture L Zilvergrijs is dé stijlvolle en ruimtebesparende oplossing voor het vergroenen van ieder interieur. Het enige wat jij hoeft te doen, is planten uitzoeken waar je blij van wordt en ze af en toe wat water geven. Het geïntegreerde watergeefsysteem voorziet de planten voor zo’n 4 tot 6 weken van water en vertelt je precies wanneer het waterreservoir bijgevuld mag worden.
Afmeting: 152 x 72 x 7 cm (b x h x d)

Gezond binnenklimaat

Wist je dat planten een belangrijke bijdrage leveren aan het binnenklimaat? Ze produceren zuurstof en hebben luchtzuiverende eigenschappen. Bovendien hebben planten een positieve invloed op de luchtvochtigheid. Wetenschappelijke onderzoek toont zelfs aan dat je je prettiger voelt als je langer dan 4 uur per dag tussen de planten zit. Ontdek het zelf! De LivePicture wordt geleverd exclusief planten

LivePanel PACK 1,27 x 1,09 cm

699,00
Meer groen in huis of op kantoor? De LivePanel PACK 1,27 x 1,09 cm is ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. Dit verticale groene wandsysteem bestaat uit 3x2 verwisselbare cassettes die je vult met planten waar je blij van wordt. Met gootprofielen die dienen als waterreservoir wordt de watervoorziening geregeld en daar heb je niet eens elektriciteit, een pomp of een waterafvoer nodig!  Afmeting: 1,27 x 1,09 cm (b x h)

Ruimtebesparend

De LivePanel PACK is geschikt voor installatie tegen zowel nieuwe als bestaande wanden. Met variaties in formaat en plantkeuze is onze LivePanel PACK een ruimtebesparend, uniek én duurzaam groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.  De LivePanel PACK wordt geleverd exclusief planten

LiveDivider Plus 3 Wit

2.599,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 3 Wit is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 180,5 x 19 cm (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 3 Wit bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

Kartonnen Hanglamp

93,00
Ben jij opzoek naar een echte duurzame eyecatcher? Dan zit je met deze hanglamp goed! Deze hanglamp is gemaakt van verschillende lagen karton. Om zo duurzaam mogelijk te blijven, raden wij aan om deze lamp te combineren met een LED-lamp. De lagen karton zijn (met liefde) op elkaar gelijmd! Afmeting: 40 cm x 40 cm x 20 cm ( l x b x h ) Handig om te weten
  • De lamp wordt inclusief fitting en 1 meter zwarte draad geleverd
  • Dit product is ideaal om te combineren met een LED lamp
  • Deze lamp is zorgvuldig in elkaar gezet
  • De lamp weegt 2 kilo
Levering Dit product wordt inclusief fitting (E27) en draad geleverd. Let op: De LED lamp en plafondkapje worden niet meegeleverd. Deze dienen los aangeschaft te worden. In de verpakking maken wij zo veel mogelijk gebruik van gerecycled karton.    

Kartonnen Tafellamp Raket

39,00
Ben je toe aan wat meer sfeer op bijvoorbeeld je slaapkamer? Met deze duurzame blikvanger komt dat zeker goed. Deze duurzame tafellamp kun je leuk combineren met een mooie LED-lamp. LED-lampen gebruiken namelijk minder energie dan traditionele lampen. Wil je deze raket customizen? Dan kun je er ook voor kiezen om het product te verven. Levering Dit product wordt inclusief fitting (E27), draad en schakelaar geleverd. Bovendien wordt de tafellamp als bouwpakket geleverd. Je kunt deze eenvoudig in elkaar zetten.

Kartonnen Hanglamp Leeuwarden

54,00
Geef je kamer een unieke look met deze duurzame hanglamp. Een mooie toevoeging voor in de woonkamer of de slaapkamer. Dit product is gemaakt van karton en is zorgvuldig in elkaar gelijmd. Wij raden aan om deze lamp te gebruiken in combinatie met een LED-lamp. Levering Dit product wordt inclusief fitting (E27) en draad geleverd. De lamp wordt geleverd als bouwpakket. Je kunt deze lamp dus zelf eenvoudig in elkaar zetten.

LivePanel PACK 0,87 x 1,09 cm

636,00
Meer groen in huis of op kantoor? De LivePanel PACK 0,87 x 1,09 cm is ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. Dit verticale groene wandsysteem bestaat uit 2x2 verwisselbare cassettes die je vult met planten waar je blij van wordt. Met gootprofielen die dienen als waterreservoir wordt de watervoorziening geregeld en daar heb je niet eens elektriciteit, een pomp of een waterafvoer nodig!  Afmeting: 87 x 109 cm (b x h)

Ruimtebesparend

De LivePanel PACK is geschikt voor installatie tegen zowel nieuwe als bestaande wanden. Met variaties in formaat en plantkeuze is onze LivePanel PACK een ruimtebesparend, uniek én duurzaam groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.  De LivePanel PACK wordt geleverd exclusief planten

LiveDivider Plus 1 Wit

1.449,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 1 Wit is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 81 x 19 (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 1 Wit bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

LiveDivider Plus 1 Zwart

1.449,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 1 Zwart is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 81 x 19 cm (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 1 Zwart bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

Lytse Poppe Baby Schommel

119,00
Vanaf dat je kindje kan zitten tot aan de leeftijd van 2,5 a 3 jaar zorgt de Babyswing van Lytse Poppe voor eindeloos speelplezier! De schommel heeft een modern en tijdloos design en sluit hierdoor bij ieder interieur aan. Bovendien is de schommel zeer stevig en comfortabel en daarom hartstikke veilig in gebruik! Maar wat de Babyswing echt uniek maakt, is dat deze op duurzame wijze wordt geproduceerd. Om te zorgen dat je kindje altijd extra comfortabel in de Babyswing kan zitten, worden er twee kussentjes meegeleverd. Daarnaast zorgen de verstelbare touwen van de schommel ervoor dat de lengte van de schommel naar je kindje kan worden aangepast. Doordat wij twee karabijnhaken meeleveren, kan de Babyswing meteen opgehangen worden en zorgen voor speelplezier! Wist je dat? Schommelen niet alleen zorgt voor plezier, maar ook heel nuttig is? Het draagt namelijk bij aan de ontwikkeling van het evenwichtsorgaan en door het heen-en-weer bewegen worden de spieren sterker.
Dit product wordt gratis verzonden.

Duurzame laptop tas

59,00
Deze laptop tas wordt gefabriceerd van gerecyclede theezakken. Deze oude theezakken worden verzameld in de sloppenwijken van New Delhi. De tas is spatwaterdicht en heeft een ruim a4 formaat. De tas kan ook vergroot worden naar a3 formaat. De tas heeft twee binnenvakken en beschikt over één vak speciaal voor de laptop. Let op: De print op de tas kan afwijken. Dit komt doordat het een gerecycled product betreft.  

Duurzame office bag

59,00
Deze stijlvolle office bag bestaat uit gerecyclede theezakken. Deze oude theezakken worden verzameld in de sloppenwijken van New Delhi. Deze unieke tas heeft twee gevoerde binnenvakken waarvan je in één vak je laptop kunt opbergen. Let op: De print op de tas kan afwijken. Dit komt doordat het een gerecycled product betreft.  

Duurzame rugtas

50,00
Deze duurzame rugtas is gemaakt van gerecyclede theezakken. Deze oude theezakken worden verzameld in de sloppenwijken van New Delhi. De tas beschikt over vier verschillende vakken met allen een ritssluiting. Ook zit er een speciaal vak voor je laptop in de rugzak verwerkt. Er zit ook nog een vakje aan de voorkant waar je bijvoorbeeld je sleutels of portemonnee in kunt bewaren. Let op: De print op de rugzak kan afwijken. Dit komt doordat het een gerecycled product betreft.  

Kartonnen Speelhuisje

45,00
Dit kartonnen speelhuisje is speciaal ontworpen voor kleine astronauten. Doordat dit product volledig van karton is gemaakt, kunnen de kinderen het huisje zelf ontwerpen. Dit speelhuisje is 125 cm hoog. Het is dus groot genoeg om in te spelen. Bovendien is het product spatwater bestendig. Levering Dit product wordt standaard als bouwpakket geleverd. Zo kun je dit speelhuisje samen bouwen en verven met je kinderen.

LiveDivider Plus 2 Wit

1.995,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 2 Wit is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 131 x 19 cm (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 2 Wit bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

LiveDivider Plus 2 Zwart

1.995,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 2 Zwart is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 131 x 19 cm (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 2 Zwart bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

LiveDivider Plus 3 Zwart

2.599,00
Je leer- of werkomgeving vergroenen kan soms best een uitdaging zijn. Onze LiveDivider Plus 3 Zwart is dé groene scheidingswand waar je naar op zoek bent. Deze stijlvolle, innovatieve roomdivider vol planten is ideaal om sfeer en privacy te creëren. De beplanting kun je volledig aanpassen naar jouw stijl en is zeer geschikt voor wachtruimtes, spreekkamers en flexibele werkplekken. Een inspirerende en gezonde omgeving realiseren is veel makkelijker dan je denkt! 
Afmeting: 112 x 180,5 x 19 cm (b x h x d)

Unieke roomdivider

De LiveDivider Plus 3 Zwart bestaat uit een stevig frame met aan weerszijden ruimte voor zes verwisselbare plantcassettes, 12 in totaal. De beplanting kun je zelf samenstellen én veranderen wanneer je maar wilt. In de groene roomdivider is een watergeefsysteem met reservoir verwerkt die de planten zo’n 4 tot 6 weken voorziet van water. Moet het reservoir worden bijgevuld, dan geeft het systeem zelf een seintje. Fijn, zo’n slimme wand.  De LiveDivider wordt geleverd exclusief planten

LivePanel PACK 0,87 x 1,57 cm

699,00
Meer groen in huis of op kantoor? De LivePanel PACK 0,87 x 1,57 cm is ideaal voor ruimtes met één of meerdere kleine wandoppervlaktes. Dit verticale groene wandsysteem bestaat uit 2x3 verwisselbare cassettes die je vult met planten waar je blij van wordt. Met gootprofielen die dienen als waterreservoir wordt de watervoorziening geregeld en daar heb je niet eens elektriciteit, een pomp of een waterafvoer nodig!  Afmeting: 0,87 x 1,57 cm (b x h)

Ruimtebesparend

De LivePanel PACK is geschikt voor installatie tegen zowel nieuwe als bestaande wanden. Met variaties in formaat en plantkeuze is onze LivePanel PACK een ruimtebesparend, uniek én duurzaam groene wandsysteem met eindeloze toepassingsmogelijkheden.  De LivePanel PACK wordt geleverd exclusief planten