Een levende green wall

Wil jij je eigen green wall creëren? Dat kan heel gemakkelijk met de LivePanel, LivePicture of LiveDivider! Met deze schilderijen haal je eenvoudig meer groen in huis. Bovendien zijn ze ideaal om jouw favoriete planten op een mooie manier in huis te plaatsen. Ons kleinste planten schilderij is de LivePicture GO. Wanneer je meerdere van deze schilderijen aan de muur hangt, kun je jouw eigen unieke green wall maken. Heb je liever een groter schilderij aan je muur? Ga dan voor een van onze grotere modellen!

Weet je wat het beste is van deze groene wandsystemen? Groene vingers heb je er niet voor nodig! In de LivePictures zitten plantcassettes ingebouwd, dit is handig wanneer je je plant een keer wilt vervangen. Ook bevat het schilderij een geïntegreerd waterreservoir welke goed is voor wel 4 tot 6 weken waterafgifte. Bovendien geeft het waterreservoir automatisch de juiste hoeveelheid water af. Erg handig wanneer je zelf weinig tijd hebt om voor je planten te zorgen! Het enige wat jou nu nog te doen staat, is het uitzoeken van mooie plantjes! Welk schilderij past het best bij jouw interieur? Bekijk de modellen hieronder!

green wall LivePicture
green wall livepanel plantenmuur

De voordelen van een green wall

Planten leveren een zeer grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat. Ze staan immers bekend om hun luchtzuiverende eigenschappen en zuurstofproductie. Ook hebben planten een positief effect op de luchtvochtigheid. Maar dit is nog niet alles!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je je aangenamer voelt wanneer je minimaal vier uur per dag in een kamer bent waar planten aanwezig zijn. En zeg nou zelf, wie wilt er nou niet genieten van deze voordelen? Daarbij zien onze LivePictures er ook nog eens stijlvol uit. Het is dan ook dé manier om je green wall te realiseren!

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Je eigen green wall maken

Het voordeel van onze groene schilderijen is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe ze eruit komen te zien. Je kunt werkelijk alle kanten op. Van opvallende kleuren als purperklokjes, geraniums en lepelplanten tot groene graslelies, klimplanten en krulvarens, de mogelijkheden zijn eindeloos. We kunnen begrijpen dat je nogal overdonderd kunt zijn van alle keuzemogelijkheden. Maak je geen zorgen! Wij hebben namelijk een plantengids samengesteld met daarin alle planten die geschikt zijn voor jouw green wall.

Heb je alle planten in huis? Dan kun je de uitneembare plantencassettes gaan vullen. Met behulp van het installatie sjabloon kun je het schilderij eenvoudig aan de muur monteren. Nu kun jij volop gaan genieten van je eigen green wall. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LivePicture!

green wall livepanel