Welkom bij GreenLike, waar we gepassioneerd streven naar een duurzamere levensstijl en jou inspireren om groene keuzes te omarmen! Onze blogs beslaan het volledige spectrum van duurzaam wonen, van eenvoudige, alledaagse milieuvriendelijke tips tot de meest innovatieve groene technologieën die onze wereld kunnen doen veranderen

Wij geloven dat bewustwording de sleutel is tot positieve verandering. Ons doel is om mensen te informeren over de vele mogelijkheden om een positieve impact op het milieu te hebben, zonder concessies te doen aan comfort of stijl. Duurzaam wonen is niet alleen een trend; het is een levensstijl die bijdraagt aan een gezondere planeet en een betere toekomst voor ons allemaal.

Ontdek bij ons praktische tips voor energiebesparing, duurzame materialen en innovatieve oplossingen voor een groener huis. Of je nu net begint aan je groene reis of al een doorgewinterde milieufanaat bent, GreenLike is jouw bron van informatie en motivatie.

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst. Lees onze blogs en ontdek de vreugde van bewust wonen, waar elke bewuste keuze een positieve impact heeft. Laten we samen de schoonheid van duurzaam wonen ontdekken en delen met de wereld!

Ons Wouter

Onze Wouter is een echte fanaat voor alles wat met duurzaam wonen te maken heeft. Het hart van GreenLike en een geboren ondernemer. Ook staat hij zowat elke dag klaar om de beste blogs over ecologisch wonen en andere duurzame onderwerpen te onderzoeken. Dit zorgt voor super veel kennis en een bepaalde betrouwbaarheid richting jullie!

Het elke dag streven naar het informeren van onze gemeenschap is een eigenschap dat nodig is in deze maatschappij. Laten we samen naar een duurzamere toekomst kijken!

GreenLike Wouter Post
schilderij planten live panel

Gegevens GreenLike

Adres: Edisonweg 1, 3404 LA IJsselstein

E-mail: info@newworldninjas.com

Tel: 085 – 1305 495

KVK: 85190039

BTW: NL863540429B01

IBAN: NL36INGB0675231698