Planten zijn goed voor je gezondheid. Laat het dan net goed uitkomen dat planten ook hartstikke hip en gezellig staan in je interieur. Planten in huis is altijd een goed idee!

Planten in een ruimte

Planten zorgen voor een schone lucht in huis. Ze nemen niet alleen stofdeeltje af, maar ook schadelijke stoffen breken ze af. Ze verminderen de kooldioxide in huis, en zetten dit om in zuurstof. Ook zal een goede luchtvochtigheid de kwaliteit van de lucht in huis verbeteren. Ook op bijvoorbeeld kantoor zullen planten heel goed hun werk kunnen doen.

Planten in huis

Goed voor de gezondheid

Niet alleen in een ruimte doen planten het goed, ook voor de gezondheid van de mens zijn planten heel nuttig. Het is namelijk bewezen dat planten goed zijn voor het afweersysteem. Zo zouden ze zorgen voor minder stress en verminderen ze de kans op een verkoudheid en hoofdpijn. Als je dan toch een verkoudheid oploopt, helpen planten je ook weer sneller te genezen. Bovendien toont onderzoek aan dat planten zorgen voor een beter humeur en een hoger geluksgevoel. En ten slotte kunnen planten helpen bij de concentratie., zo zou je productiever werken met een plant in de ruimte. Weer een voordeel voor op kantoor dus!

Welke planten?

Natuurlijk is een kamerplant niet moeilijk te vinden in de winkels. Toch hebben wij wat opties die je interieur toch net nog wat leuker maken. Wil jou nog echt iets origineels in huis of op kantoor? Overweeg dan onze LivePicture GO, de Respira of onze moscirkels. Onze producten staan voor exclusiviteit en originaliteit.