Een levende groene wand

Wil jij binnen een groene wand creëren? Dat kan eenvoudig met de LivePicture, Livepanel of Livedivider! Op deze manier haal je gemakkelijk meer groen in huis. De schilderijen zijn perfect om jouw planten op een stijlvolle manier een plekje in huis te geven. Met een afmeting van 52 x 52 cm is de LivePicture GO ons kleinste levende planten schilderij. Wanneer je meerdere LivePictures aan je muur hangt, kun je binnen eenvoudig een unieke groene wand creëren. Ga je liever voor een grote blikvanger? Kies dan voor een van onze grotere modellen!

Het fijnste van onze groene wandsystemen? Je hebt er geen groene vingers voor nodig! De LivePictures bestaan namelijk uit uitwisselbare plantcassettes. Daarbij komen ze met een geïntegreerd waterreservoir. Deze is goed voor ongeveer 4 tot 6 weken waterafgifte. De capillaire werking van de plantcassettes zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid water voor je geregeld wordt, wel zo prettig. Het uitzoeken van mooie plantjes is dan ook nog het enige wat jou te doen staat. Welk schilderij past het best bij jouw interieur?

groene wand binnen LivePicture
groene wand binnen levend planten schilderij

De voordelen van een groene wand binnen

Planten leveren een grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat. Dit komt door hun zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarbij bevorderen ze ook nog eens de luchtvochtigheid. Echter is dit nog niet alles!

Er is namelijk uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat je je prettiger voelt als je meer dan vier uur in een kamer aanwezig bent waar ook planten zijn. Wie wilt er nou niet genieten van al deze voordelen? Onze LivePictures zien er bovendien ook nog eens fenomenaal uit en passen in ieder interieur. Het is dan ook dé manier om binnen je eigen groene wand te creëren!

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Je eigen groene wand maken

Een groot voordeel van onze levende planten schilderijen is dat je ze helemaal naar eigen smaak kunt invullen. Je kunt dus zelf bepalen hoe jouw schilderij eruit komt te zien. Van groene krulvarens, klimplanten en graslelies tot vrolijke kleuren zoals purperklokjes, geraniums en lepelplanten, er zijn oneindig veel combinaties mogelijk. Ben je overdonderd door alle keuzemogelijkheden? Wij hebben daar een oplossing voor! Greenlike heeft namelijk een plantengids samengesteld waarin je alle planten kunt vinden die geschikt zijn voor jouw groene wand binnen.

Heb je alle plantjes in huis? Dan kun je aan de slag met het vullen van de uitneembare plantencassettes. Je hangt het schilderij eenvoudig aan de muur door middel van het handige installatie sjabloon. Daarna kun jij volop gaan genieten van jouw groene wand. Waar wacht je nog op? Bestel hier onze groene schilderijen!