Groene wand woonkamer

Wil jij een groene wand in je woonkamer creëren? Dit is eenvoudig te realiseren met de LivePicture, Livepanel of Livedivider! Dit is een laagdrempelige manier om groen naar binnen te halen. Met deze schilderijen kun je jouw eigen planten volledig tot hun recht laten komen. De LivePicture GO is onze kleinste planten schilderij. Wanneer je deze schilderijen combineert kun je een groene wand in de woonkamer maken. Wil jij toch een wat groter model in je woonkamer hangen? Kijk dan naar onze grotere modellen in onze webshop.

In onze LivePictures zitten standaard plantcassettes ingebouwd. Hierdoor kun je de planten in je schilderij vervangen wanneer jij dit maar wilt. Ook zit er een waterreservoir in het schilderij ingebouwd. Dit waterreservoir is goed voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. Het waterreservoir geeft automatisch de juiste hoeveelheid water aan de planten in het schilderij. Hierdoor heeft jouw plant altijd voldoende water!

Planten schilderij LivePicture GO Mobilane
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van een groene wand

Planten zuiveren de lucht in de kamer. Dit zorgt ervoor dat jouw binnenklimaat beter wordt. Ook wordt de luchtvochtigheid beter door middel van planten. Dit is niet alles wat planten voor jouw woonkamer kunnen betekenen.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mensen zich fijner voelen in een kamer waar planten aanwezig zijn. Bovendien zien de LivePictures er erg stijlvol uit. De rustige, luxe uitstraling zorgt voor een stijlvol interieur.

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Een groene wand in je woonkamer maken

Het fijne aan onze plantenschilderijen is dat je ze zelf kunt invullen. Jij zorgt er dus voor hoe jouw schilderij eruit komt te zien. Ga jij voor felle kleuren zoals geraniums, purperklokjes en lepelplanten? Of kies je voor groene klimplanten, graslelies en krulvarens? De mogelijkheden met onze schilderijen zijn oneindig. Weet je niet welke keuze je moet maken? Geen zorgen! Wij hebben een plantengids opgesteld met daarin ideeën voor jouw groene wand.

Wanneer jij je planten hebt uitgekozen, kun je de uitneembare plantencassettes gaan vullen. Je kunt het schilderij eenvoudig op de muur plaatsen via het installatie sjabloon. Nu kun jij genieten van jouw eigen groene wand in de woonkamer! Bestel hier onze plantenschilderijen.