Een levende groene wand

Wil jij een groene wand creëren? Dat doe je eenvoudig met de LivePicture, Livepanel of Livedivider! Zo haal je gemakkelijk groen naar binnen! Deze schilderijen zijn ideaal om jouw planten op een mooie manier in je huis te plaatsen. De LivePicture GO is ons kleinste planten schilderij. Met meerdere van deze schilderijen kun je een unieke groene wand maken. Ben je meer geïnteresseerd in een groter schilderij? Kies dan voor een van onze grotere modellen!

In onze LivePictures zitten plantcassettes ingebouwd. Handig als je een keer je plant wilt vervangen. Ook zit er een waterreservoir in het schilderij.  Deze is goed voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. Het waterreservoir geeft automatisch de juiste hoeveelheid water af. Erg handig voor wanneer je hier zelf geen tijd voor hebt! Het enige wat jij hoeft te doen is de mooiste planten uitkiezen!

Planten schilderij LivePicture GO Mobilane
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van een groene wand

Planten staan bekend om de luchtzuiverende eigenschappen. Dit bevorderd dan ook je binnenklimaat. Ook de luchtvochtigheid wordt bevorderd door planten. Echter is dit niet alles!

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je je fijner voelt in een kamer met planten. Wie wilt nou niet genieten van deze voordelen? Bovendien zien onze LivePictures er erg stijlvol uit. Het is dan ook dé manier om je groene wand te maken!

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Je eigen groene wand maken

Het voordeel van levende schilderijen is dat je ze zelf kunt invullen. Jij bepaalt dus zelf hoe het schilderij eruit komt te zien. Van felle kleuren zoals geraniums, purperklokjes en lepelplanten tot groene klimplanten, graslelies en krulvarens, de mogelijkheden zijn oneindig. Ben je overdonderd van alle keuzemogelijkheden? Maak je geen zorgen. Wij hebben een plantengids opgesteld met daarin allerlei ideeën voor jouw groene wand.

Wanneer je de gekozen planten hebt, dan kun je de uitneembare plantencassettes gaan vullen. Door middel van het installatie sjabloon kun je het schilderij eenvoudig op de muur plaatsen. Nu kun jij volop gaan genieten van jouw groene wand. Bestel hier onze groene schilderijen.