Een levend mos schilderij

Een groen kantoor creëren is een prachtig idee, maar waar moet je beginnen? Groene decoratie kan erg duur zijn en eist ook regelmatig onderhoud. Als je al genoeg werk aan je handen hebt, dan wil je niet bezig zijn met het onderhoud van je kantoordecoratie. Wil jij toch groene decoratie in je werkruimte of woonkamer? Dan is een levend mos schilderij dé perfecte oplossing! Deze groene moscirkels vergen geen onderhoud. Wij beschikken over een breed assortiment moscirkels.

Onze levende mosschilderijen bestaan uit diverse soorten mos, waaronder platmos, rendiermos, bolmos en varenmos. Met deze soorten kunnen wij de meest bijzondere creaties maken. Neem gauw een kijkje in ons assortiment!

mos schilderij
Pakhuis Design

Voordelen van een levend mosschilderij

Het is bewezen dat de natuur je creativiteit, productiviteit én concentratie kan verhogen. Dit is niet alles! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat een groene omgeving zorgt voor minder ziekteverzuim en dat het meer verbinding creëert. De natuur is er dus daadwerkelijk om ons te helpen!

Een levend mosschilderij helpt ook bij het verbeteren van de akoestiek in je ruimte. Bovendien geeft het je kantoor meer sfeer. Al met al, zijn er genoeg redenen voor een levend mos schilderij aan de muur!

Moscirkel

Strak, modern, zakelijk of industrieel: moscirkels zijn perfect om elk interieurdesign met een speels effect op te fleuren.

Een unieke mos wand

Of je nou één of meerdere mos schilderijen aan de muur wilt, met deze moscirkels kun je alle kanten op. Het fijne van deze kunstwerken is dat het geen last krijgt van insecten, onderhoudsvrij is en een natuurproduct is. Bovendien is het mos van de schilderij brandwerend en hyperallergeen. Hierdoor wordt de veiligheid niet in gevaar gebracht. En als je dacht dat dit alles nog niet genoeg was, zijn de producten ook nog eens vuil- en stof afstotend.

Ben jij ook geïnteresseerd in een levend mos schilderij? Neem dan eens een kijkje in de webshop en en laat je door onze ontwerpen inspireren. Kies jij voor een mos schilderij met een jungle look, of ga je voor het rustigere bolmos design? Er zit geheid een ontwerp bij dat bij jou past.

Wameldesign