Levend mos aan de muur

Creëer een unieke sfeer in je huis met mos aan de muur. Met de moscirkels van Metiez ben jij gegarandeerd van een mooi resultaat. Deze moscirkels zijn in veel verschillende varianten leverbaar en zeer uniek. Het unieke van dit kunstwerk is dat mos aan de muur geen onderhoud nodig heeft. En het is ook nog eens stof afstotend! In dit schilderij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten mos. Hiermee kun je zeer unieke patronen en ontwerpen maken!

mos schilderij
Pakhuis Design

Voordelen van mos aan de muur

Mos aan de muur heeft een luchtzuiverende werking. Dit is dan ook erg goed voor je binnenklimaat. Mos heeft ook effect op de luchtvochtigheid van de kamer. Dit zijn niet de enige voordelen van groen in je huis. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je je aangenamer voelt als je in een ruimte bent waar planten aanwezig zijn.

Wanneer je planten aan je muur ophangt, zal dit ook de akoestiek verbeteren. Kortom, er zijn genoeg redenen om je unieke moscirkel aan te schaffen.

Mos Cirkel

Het creëren van meer groen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze onderhoudsvrije planten hoef jij je geen zorgen te maken.

Voor welk ontwerp kies jij?

Met deze mos schilderijen kun je echt alle kanten op. In onze webshop vind je al onze ontwerpen. Er zit geheid een passend ontwerp voor jou bij! Kies jij voor mos aan de muur met een jungle look? Of ga jij voor het rustigere bolmos design?

Wameldesign