Een levend mos schilderij

Designtrends liegen er niet om: er is steeds meer vraag naar natuur. Kantoren worden gevuld met groen, entrees worden voorzien van verticale tuinen en de behoefte naar een betere akoestiek groeit. Onze mos schilderijen zijn uitermate geschikt voor alle bovenstaande situaties! We beschikken over een breed assortiment moscirkels in diverse designs en maten. Het grootste voordeel van dit unieke groene kunstwerk, is dat het geen enkel onderhoud vergt. Erg handig voor als je je omgeving wilt vergroenen, maar geen groene vingers hebt.

De schilderijen bestaan uit verschillende soorten mos, waaronder platmos, rendiermos, bolmos en varenmos. Hiermee maken we de meest bijzondere creaties. Bekijk snel wel mos schilderij het beste bij jouw interieur past!

mos schilderij
Pakhuis Design

Voordelen van mos aan je muur

Omring je jezelf met de natuur, dan verhoogt dit je creativiteit, productiviteit én concentratie. Maar dat is nog niet alles. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat meer groen zorgt voor minder ziekteverzuim, dat men zich sneller ergens thuisvoelt en dat het meer verbinding creëert, zowel met elkaar als met de ruimte. Kortom, de bestaat om ons te helpen.

Wil jij de akoestiek van je ruimte verbeteren of een zachtere uitstraling in je kantoor in plaats van strakke, witte muren? Mos schilderijen zijn ideaal om je interieur net dat beetje extra te geven. Genoeg redenen dus om er ook eentje aan jouw wand te hangen!

Moscirkel

Strak, modern, zakelijk of industrieel: moscirkels zijn perfect om elk interieurdesign met een speels effect op te fleuren.

Creëer je eigen mos wand

Of je nu kiest voor één exemplaar of gaat voor een college, met de mos schilderijen kun je alle kanten op. En het mooiste van alles: het mos is volledig insectenbrij, heeft geen onderhoud nodig en is 100% natuurlijk. Daarnaast is het mos brandwerend en hyperallergeen, waardoor de veiligheid altijd volledig is gewaarborgd. Last out not least zijn al onze producten vuil- en stof afstotend.

Wil jij nou ook zo’n uniek mos schilderij? Neem dan een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door onze diverse ontwerpen! Er zit sowieso een ontwerp bij dat precies bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mos schilderij met een jungle look, of het rustigere bolmos design.

Wameldesign