Een levende moscirkel

Je kunt er vandaag de dag niet meer omheen: op werk en in het privé-leven wordt meer aandacht geschonken aan groen. Onze moscirkels zijn hier een mooi voorbeeld van. Deze unieke kunstwerken kunnen in iedere setting een mooi plekje krijgen. Wij van GreenLike beschikken dan ook over een breed aanbod van moscirkels. Zo bieden wij diverse maten en ontwerpen aan op onze website. Het handige aan deze moscirkels is dat ze volledig onderhoudsvrij zijn! 

Onze mosschilderijen bestaan uit verschillende soorten mos. Deze soorten zijn: platmos, rendiermos, bolmos en varenmos. Met deze soorten maken wij de meest bijzondere ontwerpen. Neem snel een kijkje in onze webshop om alle ontwerpen te zien. 

 

mos schilderij
Pakhuis Design

Voordelen van een moscirkel aan je muur

Wanneer jij jezelf met de natuur omringd, dan verhoogt dit je creativiteit, productiviteit én ook nog eens je concentratie. Bovendien laat wetenschappelijk onderzoek zien dat meer groen zorgt voor minder ziekteverzuim op de werkvloer. Ook laat het men zich sneller ergens thuisvoelen en zorgt het voor meer verbinding met elkaar. Met al deze voordelen zijn moscirkels dus een ideale toevoeging voor een kantoor of woning.

Wil jij de akoestiek van je ruimte verbeteren of een zachtere uitstraling in je kantoor in plaats van strakke, witte muren? Mos schilderijen zijn ideaal om je interieur net dat beetje extra te geven. Genoeg redenen dus om er ook eentje aan jouw wand te hangen!

Moscirkel

Strak, modern, zakelijk of industrieel: moscirkels zijn perfect om elk interieurdesign met een speels effect op te fleuren.

Maak je eigen mos wand

Of je nou voor één moscirkel gaat of voor een hele collectie, met de moscirkels kun je letterlijk alle kanten op. Het allerbeste van deze moscirkels is dat het insectenvrij is, geen onderhoud nodig heeft en 100% natuurlijk is. Bovendien is het mos brandwerend en hyperallergeen. Hiermee is de veiligheid altijd gewaarborgd. Tot slot zijn al onze moscirkels ook nog eens vuil- en stof afstotend.

Ben jij geïnteresseerd in een moscirkel?  Neem dan eens een kijkje in onze webshop en laat je inspireren door onze diverse ontwerpen! Er zit voor ieder interieur een passend design bij. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een mos schilderij met een jungle look, of het rustigere bolmos design.

Wameldesign