Een rond mosschilderij

Zoek jij naar unieke én groene decoratie voor in jouw interieur? Een rond mosschilderij van Metiez zorgt in elke ruimte voor sfeer. De mosschilderijen zijn in diverse maten en varianten leverbaar. Ook wanneer je weinig tijd hebt voor het onderhoud van je planten, is een mosschilderij iets voor jou! Mosschilderijen hebben namelijk geen onderhoud nodig en zijn ook nog eens stof afstotend. In de schilderijen wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten mos waardoor je unieke patronen en ontwerpen kunt maken!

rond mosschilderij
rond mosschilderij aan de wand

De voordelen van een mosschilderij

Mos heeft een luchtzuiverende werking en een positief effect op de luchtvochtigheid van de kamer. Dit is heel goed voor het binnenklimaat. Daarnaast is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat groen een positief effect heeft op je productiviteit, creativiteit en welzijn.  Al deze voordelen maken een mosschilderij dan ook een uitstekende toevoeging aan de wand van je woning of kantoor.

Bovendien zorgen planten aan de muur voor een betere akoestiek in de ruimte. Genoeg reden dus om zo’n rond mosschilderij aan te schaffen.

Mos Cirkel

Het creëren van meer groen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze onderhoudsvrije planten hoef jij je geen zorgen te maken.

Voor welk ontwerp kies jij?

In onze webshop hebben we een ruim assortiment mosschilderijen. Naar welke maat, soort materiaal en soort mos je ook op zoek bent; er zit altijd een passend schilderij voor je bij! Ga jij bijvoorbeeld voor rendiermos of een bolmos ontwerp?

rond mosschilderij boven de bank