Eenvoudig planten aan je muur

Wil je meer groen in huis, maar weet je niet goed hoe? De LivePicture is ideaal om planten aan de muur te hangen en zo je leef-, leer- of werkomgeving op en stijlvolle en innoverende wijze te vergroenen. De LivePicture is namelijk een schilderij die je kunt vullen met échte planten. Met een afmeting van 52 x 52 cm is de LivePicture GO ons kleinste planten schilderij, maar heb je liever een grote, unieke blikvanger dan kun je natuurlijk ook voor één van onze grotere modellen gaan.

Het grootste voordeel van deze groene wandsystemen? Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig! De schilderijen bestaan uit verwisselbare plantcassettes. Daarnaast komen ze met een geïntegreerd waterreservoir, welke goed is voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. Door de capillaire werking van de plantcassettes, wordt de juiste hoeveelheid water geregeld, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wel zo prettig. Het enige wat je nu nog moet doen, is het kopen van plantjes waar je gelukkig van wordt. Bekijk hieronder welke LivePicture bij jouw interieur past!

planten aan de muur
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van meer groen

Planten bij aan een gezonder binnenklimaat. Dit komt onder meer door hun zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Daarbij hebben planten ook een positief effect op de luchtvochtigheid. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het beste moet nog komen…

Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat je je veel prettiger voelt wanneer je langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig bent waar ook planten zijn. En zeg nou zelf, dat wil toch iedereen! De LivePictures zien er bovendien ook nog eens geweldig uit, wat voor stijl je interieur ook is!

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Welke planten kies jij?

Met onze groene schilderijen kun je werkelijk alle kanten op. Ze zijn geschikt voor heel veel diverse plantensoorten, van groene graslelies, krulvarens en klimplanten tot bonte kleuren als lepelplanten, purperklokjes en geraniums. Met zoveel keuzemogelijkheden, kunnen we ons goed voorstellen dat je zo gauw niet weet welke planten je aan jouw muur gaat hangen. Neem daarom gerust een kijkje in onze Plantengids. Hier kun je precies vinden welke planten er allemaal geschikt zijn voor jouw LivePicture.

Heb je al je planten in huis? Dan is het alleen nog een kwestie van de uitneembare plantencassettes vullen en met behulp van het handige installatie sjabloon het schilderij aan de muur monteren. Je kunt vervolgens direct genieten van het groene resultaat. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LivePicture en creëer je eigen planten muur!