Een levend planten schilderij

Een levend schilderij? Ja, zeker! Met de LivePicture, een schilderij gevuld met échte planten, haal je eenvoudig meer groen in je leef-, leer- of werkomgeving. Deze innovatieve en stijlvolle schilderijen zijn ideaal om jouw interieur nét dat beetje extra te geven. Met een afmeting van 52 x 52 cm is de LivePicture GO ons kleinste planten schilderij. Ben je op zoek naar een unieke, grote eyecatcher in je gang of hal, dan kun je ook kiezen uit onze grotere modellen LivePictures.

Het mooiste van deze groene wandsystemen? Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig! Onze schilderijen bestaan uit verwisselbare plantcassettes en komen met een geïntegreerd waterreservoir, dat goed is voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. De juiste hoeveelheid water wordt voor jou geregeld door de capillaire werking van de plantcassettes. Wel zo handig. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de plantjes kopen waar jij blij van wordt. Welke LivePicture past bij jouw interieur?

Planten schilderij LivePicture GO Mobilane
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van meer groen

Planten leveren een zeer grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat, onder meer door de zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen. Ook hebben planten een positief effect op de luchtvochtigheid. Allemaal leuk en aardig, maar het beste moet nog komen!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je langer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig bent waar ook planten zijn, je je veel prettiger voelt. En zeg nou zelf, dat wil toch iedereen! Bovendien zien de LivePictures er ook nog eens fantastisch uit, wat voor stijl je ook hebt. Niet geheel onbelangrijk.

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Creëer je eigen groene schilderij

Met de levende schilderijen kun je werkelijk alle kanten op. Ze zijn namelijk geschikt voor veel verschillende plantensoort en zo volledig aan te passen naar jouw stijl. Van groene krulvarens, graslelies en klimplanten tot bonte kleuren als geraniums, lepelplanten en purperklokjes, de manieren om je schilderij samen te stellen zijn eindeloos. Vind je die al die keuzemogelijkheden overweldigd, dan kun je ook gewoon een kijkje nemen in onze Plantengids. Zo weet je precies welke planten geschikt zijn voor jouw LivePicture!

Heb je de planten compleet, dan is het een kwestie van de uitneembare plantencassettes vullen en met behulp van het handige installatie sjabloon het schilderij aan de muur monteren. Vervolgens kun je direct genieten van het groene resultaat. Dus waar wacht je nog op, bestel vandaag nog jouw LivePicture!