Een levend planten wand

Een eigen planten wand creëren? Dat doe je eenvoudig met de LivePicture, een schilderij gevuld met échte planten! Zo haal je gemakkelijk meer groen in je leer-, werk- of leefomgeving. Deze stijlvolle en innovatieve schilderijen zijn ideaal om jouw interieur nét dat beetje extra te geven en zo jouw eigen planten wand te realiseren. De LivePicture GO is ons kleinste planten schilderij en is goed te gebruiken om een planten collage te maken. Wil je liever een unieke, grote blikvanger in je gang of hal? Kies dan voor een van onze grotere modellen!

Het beste van deze groene wandsystemen? Groene vingers zijn geen must! Onze LivePictures bestaan uit verwisselbare plantcassettes en komen met een geïntegreerd waterreservoir. Deze is goed voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. Door de capillaire werking van de plantcassettes wordt de juiste hoeveelheid water voor je geregeld, wel zo handig. Het uitzoeken van plantjes waar jij blij van wordt is dan ook nog het enige wat jij hoeft te doen. Welke LivePicture is perfect voor jouw planten wand?

Planten schilderij LivePicture GO Mobilane
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van meer groen

Door de zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen van planten, leveren ze een zeer grote bijdrage aan een gezond binnenklimaat. Daarnaast hebben planten een positief effect op de luchtvochtigheid. Allemaal leuk en aardig, maar het mooiste moet nog komen!

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat je je aangenamer voelt wanneer je meer dan vier uur per dag in een ruimte aanwezig bent waar ook planten zijn. En zeg nou zelf, dat wil toch iedereen! Daarnaast zien de LivePictures er ook nog eens fenomenaal uit, wat je stijl ook is. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Creëer je eigen planten wand

Met levende schilderijen kun je werkelijk alle kanten op. Doordat de LivePictures geschikt zijn voor diverse plantensoorten, kun je de wand volledig aanpassen naar jouw stijl. Van bonte kleuren als geraniums, purperklokjes en lepelplanten tot groene klimplanten, graslelies en krulvarens, de mogelijkheden zijn oneindig. Ben je overdonderd van alle keuzemogelijkheden? Geen stress, wij hebben een Plantengids samengesteld die jou precies laat zien welke planten geschikt zijn voor jouw LivePicture model!

Heb je alle plantjes in huis, dan is het tijd om de uitneembare plantencassettes te vullen. Vervolgens kun je met behulp van het handige installatie sjabloon het schilderij aan de muur monteren. Het enige wat je nu nog te doen staat is genieten van het groene resultaat. Dus waar wacht je nog op, bestel jouw LivePicture vandaag nog!