Eenvoudig planten aan je muur

Wil je binnen jouw eigen plantenmuur creëren? De LivePicture is perfect om planten aan de muur te hangen! Met dit schilderij wordt het vergroenen van je werk-, leer- of leefomgeving een eitje. Je kunt de LivePicture namelijk vullen met échte planten. De LivePicture GO is ons kleinste plantenschilderij. Deze heeft eenafmeting van 52 x 52 cm. Heb je liever een grote, unieke blikvanger? Ga dan voor één van onze grotere modellen!

Het beste van deze wandsystemen? Je hebt er helemaal geen groene vingers voor nodig! De schilderijen bestaan namelijk uit verwisselbare plantcassettes en bevatten een geïntegreerd waterreservoir. Deze is goed voor een waterafgifte van wel 4 tot 6 weken. De juiste hoeveelheid water wordt geregeld door de capillaire werking van de plantcassettes zonder dat jij er iets voor hoeft te doen! Wel zo fijn. Het enige wat jou nog te doen staat, is het kopen van plantjes waar jij gelukkig van wordt.

Heb je liever een rond schilderij aan je muur? Geen probleem! Bij ons vind je namelijk ook mosschilderijen van Metiez. Deze schilderijen zijn in diverse varianten en maten verkrijgbaar. Bovendien zijn ze niet alleen onderhoudsarm, naar werken ze ook nog eens stof afstotend. Ideaal dus wanneer je geen tijd hebt voor het onderhouden van je planten. Zoals de naam eigenlijk al zegt, wordt er in deze schilderijen gebruik gemaakt van verschillende soorten mos. Hierdoor kun je vele unieke ontwerpen en patronen maken en zit er altijd wel iets bij wat bij jouw wensen past! Bekijk hieronder welk schilderij het best bij jouw interieur past.

planten aan de muur
mosschilderij plantenmuur binnen

De voordelen van meer groen

Planten dragen bij aan een gezonder binnenklimaat. Dit komt onder andere door de zuurstofproductie en luchtzuiverende eigenschappen van planten. Ze hebben bovendien ook een positief effect op de luchtvochtigheid in de ruimte. Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar het beste moet nog komen…

Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat je je veel fijner voelt wanneer je meer dan vier uur per dag in een ruimte bent waar ook planten aanwezig zijn. En zeg nou zelf, wie wil dat nu niet? Bovendien zien de LivePictures en mosschilderijen er ook nog eens waanzinnig uit, in welke stijl je interieur ook is!

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Welke planten kies jij?

Met onze groene schilderijen zijn de combinaties eindeloos. De LivePictures zijn voor vele plantensoorten geschikt, van groene krulvarens, graslelies en klimplanten tot bonte kleuren als purperklokjes, lepelplanten en geraniums. We kunnen ons goed voorstellen dat je het met zoveel keuzemogelijkheden lastig vindt om de juiste planten uit te kiezen. Om je wat meer overzicht te geven, hebben we een plantengids opgesteld. Hier vind je precies welke planten er allemaal geschikt zijn voor jouw LivePicture.

Heb je al je planten aangeschaft? Dan is het tijd om de uitneembare plantencassettes te vullen en vervolgens met behulp van het handige installatie sjabloon de LivePicture aan de muur op te hangen. Hierna hoef je alleen nog maar te genieten van het groene resultaat!

Ook met onze mosschilderijen kun je alle kanten op. Alle ontwerpen vind je in onze webshop. Met al die keuzemogelijkheden zit er gegarandeerd een passend ontwerp bij voor jou! Kies jij voor mos aan de muur met een jungle look? Of ga je toch liever voor het rustigere bolmos design?

Of je nu gaat voor de LivePicture of voor een mosschilderij, met de producten van Greenlike creëer je eenvoudig binnen je eigen plantenmuur. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw LivePicture of mosschilderij!