Een schilderij met mos

Je zou best wat groene decoratie willen, maar op de hoge kosten en het bijkomende onderhoud zit je niet te wachten. Groene decoratie kan namelijk erg duur zijn en het onderhoud kan flink wat van je tijd innemen. Een schilderij met mos is voor jou de perfecte oplossing! Deze mosschilderijen vergen namelijk geen onderhoud, maar zorgen wel voor een groene omgeving. In ons assortiment hebben wij een ruime keuzen aan schilderijen met mos

De mosschilderijen bestaan uit verschillende soorten mos zoals platmos, rendiermos, bolmos en varenmos. Door diverse soorten kunnen wij unieke en bijzondere creaties maken. Bekijk ons assortiment in onze webshop!

schilderij met mos

Voordelen van een schilderij met mos

Dat natuur een luchtzuiverende werking heeft en een positief effect heeft op de luchtvochtigheid heeft, weten de meeste mensen wel. Maar dat is niet het enige voordeel aan een groene omgeving. Een groene omgeving zorgt namelijk ook voor het verhogen van je concentratie, productiviteit én creativiteit!

Bovendien zorgt een schilderij met mos voor een betere akoestiek in de ruimte en zorgt het natuurlijk ook voor sfeer. Kortom, genoeg redenen om een schilderij met mos aan de wand te hangen!

Moscirkel

Strak, modern, zakelijk of industrieel: moscirkels zijn perfect om elk interieurdesign met een speels effect op te fleuren.

Een uniek mosschilderij

Hoe jij je mosschilderij ook voor ogen hebt, met onze schilderijen kun je alle kanten op! Bekijk onze gehele assortiment in onze webshop. Ga jij bijvoorbeeld voor rendiermos of een bolmos design? Laat je inspireren door het ruime aanbod!