Een levend schilderij met planten

Een levend schilderij? Ja, zeker! Met de LivePicture is dat mogelijk. De LivePicture is een schilderij die je kunt vullen met planten. Hiermee kun je jouw interieur net beetje extra geven.  Met een afmeting van 52 x 52 cm is de LivePicture GO ons kleinste planten schilderij. Ben jij op zoek naar een wat groter schilderij? Bekijk dan onze andere modellen op onze website.

Het mooiste van deze schilderij met planten? Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig! Onze schilderijen bestaan uit verwisselbare plantcassettes en komen met een geïntegreerd waterreservoir, dat goed is voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. De juiste hoeveelheid water wordt voor jou geregeld door de capillaire werking van de plantcassettes. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de plantjes kopen waar jij blij van wordt. Welke LivePicture past bij jouw interieur?

Planten schilderij LivePicture GO Mobilane
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van groen in je kamer

Schilderijen met planten leveren bij aan een beter binnenklimaat. Dit komt doordat de zuurstofproductie van planten. Ook de luchtvochtigheid wordt bevorderd door planten. En dat is niet het enige.

Je voelt je prettiger in een groene omgeving. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat je je fijner voelt in een ruimte waar planten zijn. Bovendien geef jij je interieur een mooie upgrade door middel van onze stijlvolle modellen.

LIVEPICTURE GO

Groen in huis halen was nog nooit zo eenvoudig! Met een watervoorraad van 4 weken is dit het perfecte groene schilderij.

Maak je eigen schilderij met planten

Met een schilderij met planten lopen de ideeën uiteen. Je kunt onze plantenschilderijen dan ook volledig aanpassen naar jouw smaak. Ga je voor bonte kleuren zoals lepelplanten, purperklokjes en geraniums? Of ga je liever voor groene krulvarens, graslelies en klimplanten? De keuze is aan jou. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, neem dan een kijkje in onze plantengids.

Weet je welke planten je wilt hebben? Dan is het een kwestie van de uitneembare plantencassettes vullen en met behulp van het handige installatie sjabloon het schilderij aan de muur monteren. Vervolgens kun je direct genieten van het groene resultaat. Dus waar wacht je nog op, bestel vandaag nog jouw schilderij met planten!