Wandplanten aan je muur

Wil je meer groen in huis, maar weet je niet goed hoe? De LivePicture is ideaal om planten aan de muur te hangen en zo je leef-, leer- of werkomgeving op en stijlvolle en innoverende wijze te vergroenen. De LivePicture is namelijk een schilderij die je kunt vullen met échte planten. Met een afmeting van 52 x 52 cm is de LivePicture GO ons kleinste planten schilderij, maar heb je liever een grote, unieke blikvanger dan kun je natuurlijk ook voor één van onze grotere modellen gaan.

Het grootste voordeel van deze groene wandsystemen? Je hebt er niet eens groene vingers voor nodig! De schilderijen bestaan uit verwisselbare plantcassettes. Daarnaast komen ze met een geïntegreerd waterreservoir, welke goed is voor zo’n 4 tot 6 weken waterafgifte. Door de capillaire werking van de plantcassettes, wordt de juiste hoeveelheid water geregeld, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Wel zo prettig. Het enige wat je nu nog moet doen, is het kopen van plantjes waar je gelukkig van wordt. Bekijk hieronder welke LivePicture bij jouw interieur past!

planten aan de muur
Levend planten schilderij aan de muurlivepicture zwart

De voordelen van meer groen

Wandplanten dragen bij aan een gezonder binnenklimaat. Dit komt doordat planten zuurstof produceren en de lucht zuiveren. Bovendien hebben wandplanten een positief effect op de luchtvochtigheid in de kamer. Dit is echter nog niet alles…

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen zich veel prettiger voelen wanneer je in een kamer met planten aanwezig bent. Laten we eerlijk zijn, wie wilt dat nou niet! Bovendien zien onze LivePictures er ook nog eens heel chique uit!

 

LIVEPICTURE GO

Meer groen creëren was nog nooit zo makkelijk! Met een watervoorraad voor ± 4 weken is LivePicture GO perfect als levend planten schilderij.

Welke planten kies jij?

Met de schilderijen van GreenLike kun je echt alle kanten op. Onze schilderijen zijn geschikt voor veel verschillende plantensoorten. Van groenen graslelies, krulvarens en klimplanten tot aan lepelplanten, purperklokjes en geraniums. Heb jij geen idee welke plantensoort jij in je schilderij moet plaatsen? Neem dan eens een kijkje in onze Plantengids. Zo kun je exact vinden welke planten er geschikt zijn voor jouw LivePicture.

Heb jij zelf al planten in huis? Dan hoef jij alleen de uitneembare plantencassettes te vullen. Met behulp van het installatie sjabloon kun je het schilderij eenvoudig aan de muur monteren. Zo kun jij vervolgens direct genieten van jouw kunstwerk. Bestel jouw eigen LivePicture en hang jouw unieke wand planten aan de muur!