Dat we met zijn alle mee kunnen dragen aan een beter klimaat is duidelijk. Maar waar kunnen we beginnen? Bij een thuisbatterij! Door zo’n batterij aan te schaffen maken we ons huis al een stuk duurzamer op het gebied van energieverbruik. Nou is het natuurlijk wel noodzakelijk om er één aan te schaffen van hoge kwaliteit, zodat je extra lang kan genieten van weinig energiekosten en een duurzaam huis. Dan ben je bij Energiemanagers.nl aan het juiste adres!

Wat doet energiemanagers?

Dit nieuwe en ambitieuze bedrijf houdt zich bezig met het verkopen van duurzame energie alternatieven. Hoe ze dit doen is door thuisbatterijen aan te bieden met een speciaal systeem genaamd AC (wisselstroom). Het is van belang dat dit blijft bestaan. Waarom dit zo belangrijk is, is omdat het verbeteren van de wereld en het milieuvriendelijke aspect voort zetten iets is waar de gehele samenleving nog moeite mee heeft. Door dit soort bedrijven wordt deze voortgang doorgezet. Mensen gaan nadenken over hun energiegebruik en denken wellicht aan het aanschaffen van een duurzame energie opslag.

Wat bieden ze

In hun assortiment is momenteel een thuisbatterij aanwezig. Dit is een zogeheten AC (wisselstroom) thuisbatterij. Dat betekent dat deze een eigen omvormer heeft. Wat een vrijheid met zich meebrengt, aangezien je zelf kan bepalen waar je dit product en de omvormer wilt plaatsen.

Naast dat je zelf kan bepalen op welke plek je het wilt hebben, kijkt het systeem naar de opbrengst van de zonnepanelen, en als je een dynamisch energiecontract hebt naar de (uur)prijzen op de energiemarkt. Mochten de zonnepanelen meer opbrengen dan de woning verbruikt, zal de thuisbatterij deze extra stroom opslaan. Mocht de productie van de zonnepanelen door een ondergaande zon dalen, dan zal deze duurzame energie opslag de stroomproductie overnemen zodat er geen stroom ingekocht wordt.

Hoge garantie

Wat ook enorm meespeelt op dit gebied is garantie op dit soort producten. Zo zou het natuurlijk niet fijn zijn om zo’n duur product snel kapot te laten gaan en dan geen garantie krijgen. Dat is hier niet het geval.

Wij zetten alle garanties van hun voor je op een rijtje:

  • Thuisbatterij – 10 jaar
  • 10 jaar installatiegarantie op de hele installatie
  • Omvormer – 10 jaar
  • 10 jaar vermogensgarantie op de thuisbatterij
  • Montagemateriaal – 10 jaar
  • Energie Management Systeem – 10 jaar

Zoals je kan zien is garantie geen probleem bij deze onderneming. Ze kunnen deze garantie bieden door het enorme vertrouwen wat zij zelf in dit product hebben. Precies wat je nodig hebt; een bedrijf waar zij zelf ook vertrouwen hebben in hun eigen product. Alleen maar voordeliger voor jou als consument!

Mocht je dus nog op zoek zijn naar oplossingen voor een duurzaam huis. Neem dan is een kijkje op de site van Energiemanagers. Je zal er geen spijt van krijgen!